Śniadaniowe ciasteczka owsiane z miodem i bakaliami

0 Flares 0 Flares ×

Śniadaniowe ciasteczka, które bezkarnie można podjadać w pracy. Czy można chcieć czegoś więcej. Pyszne, pełne bakalii i pożywne:)

owsiane

4 szklanki płatków owsianych

1/2 szklanki rodzynek

1/2 szklanki orzechów

5 łyżek miodu

1/3 szklanki oleju

3/4 szklanki wody

Wszystkie składniki wymieszać razem i nakładać łyżeczką na natłuszczoną blachę.

Piec ok 20 min w temperaturze 180ºC

inspiracja: dieta dr Ewy Dąbrowskiej

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>